Aviaariot/Elementit

HUOM! Aviaariot/elementit tilataan ennakkotilauksena! Keräämme tilauksia niin, että saamme kuorman sopivasti täyteen. Välillä on muutamia myös varastotuotteena.
Tilaa: Email: info@24pets.fi tai soita 050 5212242.
*Ilmoita meille malli sähköpostitse tai soittamalla, kun haluatte tilata häkin. Älä laita "ilmoita minulle" -kohtaan, niitä ei käsitellä näiden suhteen. Kerro myös toimitusosoite ja puh.nro. mistä Posti tavoittaa, ellei tule noutona liikkeestä.

Elementeistä voi rakentaa erilaisia kokonaisuuksia tarpeesi mukaan tai hankkia ensin valmis aviaariosetti ja muokata sitä myöhemmin esim. lisäämällä elementtejä. Nämä mallit ovat esimerkkejä, mutta näistä saat muokkaamalla vaikka minkälaisia, esim. jos haluatte ulkohäkkiin turvallisen kulun, kannattaa laittaa ylimääräinen ns. turvaeteinen eli kahden oven läpi kuljetaan. Aviaariosetteihin kuuluu juuri ne osat, jotka sisällyslistassa lukevat. Jos haluatte vaihtaa osia, sekin onnistuu (pyydä tarjous). Mutta esim. umpikatosta verkkokattoon vaihtaminen ei aiheuta lisäkuluja eli saa samaan hintaan. Aviaarioissa ei ole pohjaa, huomaa tämä sisäkäytössä. Häkkielementit eivät ole kiinalaisia, vaan EU-tuotteita! Häkit sopivat ulko- ja sisäkäyttöön. Papukaijaversio on väriltään tumma/antik/umpikatto vaalea, pinnaväli 2,2 cm ja pikkulintuversio on vihreä/umpikatto vaalea, pinnaväli 1,5 cm

Häkit toimitetaan rahtina kotiovelle ja hinta määräytyy postinumeron mukaan. Palveluun kuuluu, että Postista soitetaan ennen häkin toimittamista ja sovitaan ajankohta. Häkin saa myös hakea liikkeestä Nummelasta. Maksuvyöhykkeet:
Vyöhyke 1 - Postinumero 0000-49999 / 35 €
Vyöhyke 2 - Postinumero 50000-79000 / 45 €
Vyöhyke 3 - Postinumero 80000-99999 / 55 €

Jos haluat tiettyjä elementtejä tai aviaariokokonaisuuksia, niin tilaa haluamasi meilitse info@24pets.fi tai soittamalla 050 5212242

Jos mietit isompaa tai erikoisempaa kokonaisuutta, aina kannattaa kysyä tarjous!

 

Tulokset 1 - 9 / 20
Sivu 1 / 3
Sivu 1 / 3