HUOM! Aviaariot/elementit tilataan ennakkotilauksena! Keräämme tilauksia niin, että saamme kuorman sopivasti täyteen. Välillä on muutamia myös varastotuotteena.
Tilaa: Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita 050 5212242.
*Ilmoita meille malli sähköpostitse tai soittamalla, kun haluatte tilata häkin. Älä laita "ilmoita minulle" -kohtaan, niitä ei käsitellä näiden suhteen. Kerro myös toimitusosoite ja puh.nro. mistä Posti tavoittaa, ellei tule noutona liikkeestä.

-Elementeistä voi rakentaa erilaisia kokonaisuuksia tarpeesi mukaan tai hankkia ensin valmis aviaariosetti ja muokata sitä myöhemmin esim. lisäämällä elementtejä.
-Muista turvallisuus! Esim. jos haluatte ulkohäkkiin turvallisen kulun, kannattaa laittaa ylimääräinen ns. turvaeteinen eli kahden oven läpi kuljetaan. Ellei kulku onnistu suoraan asunnon ovesta.
-Aviaariosetteihin voi vaihtaa osia (pyydä tarjous). Jos haluaa esim. enemmän ruokaseiniä tai osan umpiseiniä tai kattoja.
-Huom! Elementtien kattotuki on max 2m eli leveys on aina enintään se, ellei tee omaa kattoratkaisua. Pituutta saa toki kuinka paljon vaan.
-Häkkielementit eivät ole kiinalaisia, vaan EU-tuotteita! Häkit sopivat ulko- ja sisäkäyttöön.
-Papukaijaversio on väriltään tumma/antik/umpikatto vaalea, pinnaväli 2,2 cm ja pikkulintuversio on vihreä/umpikatto vaalea, pinnaväli 1,5 cm. JUURI MAHDOLLISUUS TILATA VAALEANA! VAIN NYT!
-Jos mietit isompaa tai erikoisempaa kokonaisuutta, aina kannattaa kysyä tarjous.
-Häkit toimitetaan rahtina kotiovelle ja hinta määräytyy postinumeron mukaan (lue toimitusehdot). Palveluun kuuluu, että Postista soitetaan ennen häkin toimittamista ja sovitaan ajankohta. Häkin saa myös hakea liikkeestä Nummelasta.


Häkit Aviaariot Elementit

Tulokset 1 - 6 / 23