Maksutavat

Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu Paytrailin sivuston kautta.
Huom! Maksun on aina tapahduttava tilauksen jälkeen välittömästi. Tilausta ei voi jättää odottamaan mahdollista myöhäisempää maksuajankohtaa, vaan tilaus peruuntuu. Jos maksaminen on syystä taikka toisesta keskeytynyt, on tilaus tehtävä uudelleen ja maksettava se jollakin maksutavoistamme.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, 24Pets toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail. Paytrail toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrailin välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus 2552865-3
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 1818320

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail  (2552865-3) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail  ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Betalningssätt

Produkterna samt leveranskostnaderna betalas i samband med beställningen. På nätet är betalning möjlig via följande banker: Nordea, Andelsbanken, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Lokalandelsbankerna, Sparbankerna, Handelsbanken, S-Banken, Ålandsbanken samt kreditkort. Betalning sker via Paytrail:s webbplats.

Betalningar med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort

Om du vill betala med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort, är 24Pets endast marknadsförare av produkterna och tjänsterna och därtill levererar det produkterna till köparen. För reklamationer ansvarar Paytrail. Paytrail  är försäljare av produkten vid betalningar som görs med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort och affären uppgörs mellan kunden och Paytrail . Alla skyldigheter i anslutning till affären är på försäljarens ansvar. Paytrail  är även betalningsmottagare.

Paytrail Oyj
y-tunnus 2552865-3
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Telefon: 0207 1818320

Nätbankerna

Paytrail  (2552865-3) förverkligar nätbetalnings- och finansieringstjänsten tillsammans med finländska banker och kreditinstitut. Paytrail  köper betalningen och redovisar den till försäljaren. För användaren fungerar tjänsten precis som traditionell nätbetalning.