-Sivuilla esillä valmiita aviaariosettejä, näistä voi rakentaa kuitenkin erilaisia kokonaisuuksia tarpeesi mukaan tai hankkia ensin valmis aviaariosetti ja muokata sitä myöhemmin esim. lisäämällä elementtejä.
-Häkkielementit eivät ole kiinalaisia, vaan EU-tuotteita. Häkit sopivat ulko- ja sisäkäyttöön.
-Muista turvallisuus! Esim. jos haluatte ulkohäkkiin turvallisen kulun, kannattaa laittaa ylimääräinen ns. turvaeteinen eli kahden oven läpi kuljetaan. Ellei kulku onnistu suoraan rakennuksen ovesta.
-Aviaariosetteihin voi vaihtaa osia (pyydä tarjous). Jos haluaa esim. enemmän ruokaseiniä tai osan umpiseiniä tai kattoja.
-Huom! Elementtien kattotuki on max 2m eli leveys on aina enintään se, ellei tee omaa kattoratkaisua. Pituutta saa toki kuinka paljon vaan.
-Papukaijaversio on väriltään tumma/antik/umpikatto vaalea, pinnaväli 2,2 cm ja pikkulintuversio on vihreä/umpikatto vaalea, pinnaväli 1,5 cm.
-Jos mietitte isompaa tai erikoisempaa kokonaisuutta, aina kannattaa kysyä tarjous.
-Häkit toimitetaan rahtina kotiovelle ja hinta määräytyy postinumeron mukaan (lue toimitusehdot). Palveluun kuuluu, että Postista soitetaan ennen häkin toimittamista ja sovitaan ajankohta. Häkin saa myös hakea liikkeestä Nummelasta.

Elementtejä saa myös erikseen/yksittäin, kysy hinta tarvitsemalle määrälle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. - Huomaa, elementtejä ei voi lähettää pakettina, vaan tulee rullakkorahdilla (noutaa toki saa).

Asiakkaiden kuvia...

Häkit Aviaariot Elementit

Tulokset 19 - 24 / 25