n8050

Nekton-Biotic 50g

15,00 €

(ALV 14 %)
Veroton 13,16 €
Vero 1,84 €
Alennus

Tuotetunnus: 00733309208050

Valmistajat: Nekton
Probiootti

Nekton-Biotic on probioottinen lisäravinne kaikille lintulajeille. Sen sisältämät probioottibakteerit tukevat ruoan entsymaattista pilkkomista lintujen kuvussa ja suolistossa. Prebioottiset ainesosat, kuten fruktaanit ja mannaanioligosakkaridit, edistävät kupu- ja suolistoflooran luonnollista ja terveellistä koostumusta. Auttaa ruoansulatushäiriöissä ja nopeuttaa uusiutumista antibioottihoidon jälkeen.

Voidaan antaa myös stressitilanteisiin varautumiseen (esim. kuljetukset ja messut) linnun liiallisen rasituksen torjumiseksi.

Myös pesinnän aikana voi auttaa ruoansulatuksessa ja optimoida ravinteiden imeytymistä. Suositellaan yleensä 4-8 viikon hoitojaksoksi, mutta sitä voidaan antaa myös päivittäin ravintolisänä. Valmiste voidaan myös erittäin hyvin yhdistää muihin Nekton-tuotteisiin.

Lisätietoa: Bacillus subtiliksen positiivisia vaikutuksia on analysoitu lukuisissa tutkimuksissa ja ne on tieteellisesti todistettu. Prebioottiset komponentit vaikuttavat myös positiivisesti suolistoflooran koostumukseen, jolloin varmistetaan ravinteiden optimaalinen sulaminen. Fruktaanien lisäksi Nekton-Biotic sisältää mannaani-oligosakkaridien ja beetaglukaanien seoksen, jonka on todistetusti edistää positiivisten suolistobakteerien kasvua ja myös lievittää immuunijärjestelmää sitomalla haitallisia aineita luonnollisella tavalla. Näin ollen Nekton-Biotic voi auttaa ruoansulatushäiriöissä muodostamalla tervettä suolistoflooraa ja lisäksi se toimii puhdistamalla elimistön myrkkyjä.

Voidaan antaa myös stressitilanteisiin varautumiseen (esim. kuljetuksiin ja messuihin) linnun liiallisen rasituksen torjumiseksi. Stressi voi vaikuttaa negatiivisesti suolistoflooran koostumukseen ja aiheuttaa usein ruoansulatusongelmia, jolloin voi toimia tällaisissa tilanteissa lintuorganismin tukena.

Lisäravinne voidaan myös erittäin hyvin yhdistää muihin Nekton-tuotteisiin. Pesimäkauden aikana suositellaan Nekton-Biotic  ja Nekton-E:n yhdistelmää. Normaaleissa olosuhteissa Nekton-Biotic yhdistelmä vitamiinilisän kanssa, kuten Nekton-S, on hyödyllinen.

Annostus:
Sekoita päivittäin 1 taso mittalusikka (1 g) 100 g kosteaan ruokaan. Tarjoa ruoansulatushäiriöiden hoitoon tai tukea jalostuksen aikana 4-8 viikon ajan. Nekton-Biotic-Bird on helppo yhdistää muihin Nekton-tuotteisiin.

Säilytys: Kuivassa ja poissa auringonvalosta, 15° - 25°C lämpötilassa.
ÄLÄ SÄILYTÄ JÄÄKAAPISSA!!!

Valmistusaineet: Dekstroosi, kasviperäiset johdannaiset, hiivan soluseinämät (sisältävät mannaani-oligosakkarideja, joilla on prebioottisia vaikutuksia), maa-artisokka, kivennäisaineet

Zootekniset lisäaineet:
Bacillus subtilis C-3102, vähintään 1 * 1011 CFU/kg