n2027

Nekton-E 35g

9,00 €

(ALV 14 %)
Veroton 7,89 €
Vero 1,11 €
Alennus

Tuotetunnus: 00733309202027

Valmistajat: Nekton
Lisävitamiini, joka koostuu biologisesti tehokkaasta ja kestävästä E-vitamiinikomponentista α-tokoferolista.

Nekton-E auttaa suojaamaan solukalvoa, puhdistamaan aineenvaihduntatuotteita, hormoonituotantoa ja lihastoimintoja. Lisäksi parantaa ensisijaisesti hedelmällisyyttä, alkioiden selviytymisastetta ja nuorten poikasten elinkykyä. Edistää myös koko solujen aineenvaihduntaa, vasta-ainetuotantoa, lisää puolustuskykyä ja vaikuttaa positiivisesti elimistön immuunitilaan.
Nekton-E täydentää rehun vähimmäismäärän E-vitamiinia ja kattaa tarpeet näillä elimistölle tärkeillä ravintoaineilla. Liukenee veteen ja sitä annetaan päivittäin juomaveteen tai sekoitettuna pehmeän ruoan kanssa. Ihanteellinen yhdessä Nekton-S:n ja Nekton-MSA:n kanssa.

Lisätietoa: Nekton-E:llä on positiivinen vaikutus koko solun aineenvaihduntaan, vasta-ainetuotantoon, immuniteettiin ja puolustuskykyyn. Suojaa solukalvoja ja säilyttää solujen elinkyvyn kehon kudoksissa. Lisäksi se puhdistaa haitalliset aineet, jotka hyökkäävät solujen aineenvaihduntaan, osallistuu solun hengitykseen ja sillä on tärkeä rooli energia-aineenvaihdunnassa. Kuumuuden, kylmyyden jne. aiheuttama stressi sekä suoliston loiset ja tartuntataudit vaativat suurempaa E-vitamiinin saantia. E-vitamiini on myös elintärkeä hormonien muodostukselle, ja sen puute voi heikentää hedelmällisyyttä, sukupuolihalua ja kuoriutumista. Lopuksi E-vitamiinin puute heikentää erityisesti lihasten (valkolihassairaus) ja sydämen toimintaa ja heikentää aivojen, maksan, sukurauhasten, verisuonijärjestelmän ja jälkeläisten terveyttä.

Nekton-E:n antaminen tulee aloittaa vähintään kolme viikkoa ennen lisääntymistä. Huomaa, että lintujen kasvatuksessa sitä ei enää anneta, kun ensimmäinen muna on munittu ja naaras istuu munien päällä. Se voi häiritä itämisprosessia koiraan liian voimakkaan ajon vuoksi.

Annostus:
1 g Nekton-E:tä 250 ml:ssa juomavettä tai 100 g pehmeää ruokaa.

Sitä tulee käyttää hoitojaksona, joka alkaa vähintään kolme viikkoa ennen lisääntymistä ja lopetetaan heti, kun ensimmäinen muna on munittu.

Säilytys: Kuivassa ja poissa auringonvalolta, 15–25 °C:ssa.
ÄLÄ SÄILYTÄ JÄÄKAAPISSA!!!

Sisältää 2 aminohappoa.

Dekstroosi

Ravitsemukselliset lisäaineet per kg:
50 000 mg E-vitamiinia (all-rac-alfa-tokoferyyliasetaatti)

Tekniset lisäaineet:
Sepioliitti 5 000 mg/kg, piihappo